Vad han kan !

2014-01-31  20:18:41  Allmänt  Personligt 

Mmm vilken god mat jag har fått idag, de åkte ner med stor aptit och lite rödtjut. Nu har vi landat i soffan och kollar lite tv. Har fått fotmassage och massa pill i håret. Idag har jag det riktigt riktigt bra. Ska återgå till myset nu och kanske våga fjäska till mig lite mer massage, ska fundera någon minut mer på den tanken. 


Bubbel & Jordgubbar

2014-01-31  17:52:59  Allmänt  Personligt 
Blev just serverad bubbel och jordgubbar av mannen, gott som attan. Sitter i soffan och bara njuter <3 





High heels

2014-01-30  19:21:07  Allmänt  Shopping  Tips 
Klickade runt lite på internet, shoppingsidor som vanligt. Tittar mest då de inte är lönt att beställa kläder än men jag hittade ett par fina pumps! Föll för dom direkt och klickade hem dom, på rea dessutom. 199kr, snacka om fynd. Mybymolly hade en del fint på rean men det fick räcka med skorna ... för denna gången.





Stora tjejen

2014-01-29  17:31:14  Allmänt  Aurora  Personligt 
Stora tösen kom hem från Mommo vid 16-tiden, hon hade haft de så bra men saknat oss lite. Hon hade spelat massa spel med Mommo och utklassat henne, 8 - 0. Nöjd tjej! Blev lite syskonkel här hemma innan hon och pappa åkte iväg på gympa. Hon gillar verkligen sin gympa, så fort hon kommer hem så frågar hon när det är dags igen och tycker de är lika tråkigt varje gång när vi berättar att det är en vecka kvar. 




Det går uppåt

2014-01-29  17:26:13  Allmänt  Freja  Personligt 

Denna vecka har snuttan gått upp 220 gram, kanonbra :) Förkylningen har släppt, hon är bara lite nyfödds tät som dom kallar de. Så skönt så ... 



ett år äldre!

2014-01-28  21:04:13  Allmänt  Personligt 
När jag slog upp mina blå idag så hade jag ett supersött Grattis sms från min underbara man och när äldsta dottern strax därefter vaknade så fick jag ett " grattis mamma, nu är du gammal ". Känns ju sådär när man bara fyller 26. När minstingen i familjen vaknade fick jag en spya, jo, man tackar! Dagen har rullat på i lugn takt, passat mig perfekt då natten inte var den roligaste. Mamma kom och hämtade oss då jag inte hade bilen idag, blev fika och spel hos henne sedan ner till syrran för att fira mig där av olika smidighets skäl. Blev frallor med goe pålägg, som numera är standard när vi bjuder in till kalas, funkar riktigt bra. Sen hederlig glasstårta efter de, orkade inte göra tårta och hade ingen lust att beställa heller för den delen. Tråkigt men sant! 
Stora tjejen följde med mormor, morfar och morbror hem efter kalaset, hon hade bestämt att hon skulle sova över där då det var längesen. Känns lite konstigt att inte ha henne hemma faktiskt. Men skönt för henne att få lite odelad uppmärksamhet från mormor, morfar och morbror. Här är vi i full gång med att försöka få en liten Freja att somna men det går lite sisådär. Lite magknip blandat med hunger är ingen bra kombo för en trött bebis men det ska nog gå. Om inte så är vi rätt vana vid att hoppa upp varje/varannan/var tredje timme nu, men även om vi är vana vid det så är de precis lika jobbigt varje gång man ska ta sig upp. 
Nä, ni blir de lite kaffe sen krypa ner i sängen, är trött och fryser och det går ändå inte ett skit på tv så inte värt att kämpa med att hålla sig vaken en stund till för att titta på något bra. tjipp & hej!


ett minne blott!

2014-01-27  19:49:44  Allmänt  Personligt 
Yääääej! Ska snart ta sista tabletten av denna pencillinkuren, ska bli så jäkla skönt. Har varit pigg och mått jättebra de senaste dagarna men konstigt nog så känner man sig lite slö/seg/sjuk så länge man äter pencillin så ska bli härligt att inte behöva ta mer tabletter och få vara frisk " på riktigt ". Slippa de otrevliga biverkningarna ocg sjukdomskänslan! När jag svalt sista tabletten så sätter jag ner foten och säger 
nu får de fanimej vara bra med sjukdomar för i år
 
 


G L I T Z

2014-01-26  10:50:36  Allmänt 
Har fått skjuta ett tag på att fixa mina naglar, först var det förlossningen och sen massa strul efter det. Men igår, då var det dags. Blev guldglittriga denna gången och kortade ner dom rejält! 





Gårdagen

2014-01-26  10:33:28  Allmänt 
Hade en riktigt bra dag igår. Jag och Aurora var iväg och handlade, tävlade i en melodifestivalen-grej sen följde hon med mig när jag skulle göra naglarna och efter det hämtade vi hennes snälla morbror. Blev lördagsmys här hemma med en massa spel, pizza, godis och mys. Grabbarna drack lite vuxendricka och hade skitkul när dom satt och drev med mig. Kvällen var iaf helt fantastisk, skönt att bara hänga lite :) 




Längtan

2014-01-24  19:41:59  Allmänt 
Nu ikväll har jag och Aurora suttit och spånat på vad vi ska göra i sommar, vad vi ska åka iväg på. Hon vill väldigt gärna tillbaka till High Chaparall, vilket de definitivt kommer bli och vi har redan bestämt att hela familjen ska klä ut sig. Sen ska vi åka över till Grenå till deras Hajcenter och även bo över på hotell, kommer bli så mys. Sen blir de Liseberg i vanligt ordning när hon fyller år. I övrigt har vi inte något planerat och kommer nog inte planera in något mer, får ta dagarna som dom kommer bara. Lite tidigt att börja planera kanske men man måste ju ha lite att se framemot. Längtar väldigt mycket till våren och ljuset kommer igen men mest till sommaren och värmen. Är inte ensam i familjen om att längta till detta heller, denna kylan är inget för oss!


men vafan, ärligt ?!

2014-01-24  19:30:38  Allmänt  Aurora  Personligt 
Har varit en tuff tid nu, jag är inte riktigt återhämtad efter operationen men den gick bra. Den skulle bara ha tagit 5 - 10 minuter men den tog 30 - 40 minuter då dom hittade mer rester än vad dom trodde. Sen så sjönk mitt tryck väldigt mycket så dom fick ge mig medicin för att jag skulle hämta mig. Behöver jag säga att jag va h ö g när jag blev hämtad för att åka hem någon timme senare. Men ja, vår otur tar ju inte slut där ... Aurora åkte ju på en öroninflammation och fick pencillin, några dagar senare var hon rödprickig på hela kroppen. Vi fick order av läkaren att avbryta pencillinet och hoppas att det blir bättre och dagen efter var de bättre. MEN idag hade de blossat upp igen, röd på hela ryggen, prickig på bröstkorg, hals, haka, kinder, panna, nacke och hårbotten. Var bara att åka till läkaren, fick något antihistamin som hon ska äta nu i några dagar så att de värsta kliandet lägger sig. Dom vet inte om det är pencillinet hon reagerat på då det borde visat sig tidigare eller om det är något virus i kroppen. Så ja, bara att vänta på att de vänder nu. 


Nu rullar det igång

2014-01-22  08:19:00  Allmänt 

Idag kickade vardagen igång igen, mannen har varit hemma sina tio dagar nu. Natten har gått bra, mat varannan timme men har kunnat sova därimellan. Snart ska stora tjejen till dagis, hon längtar som en tok. Jag och Freja ska bara mysa .. Försöka ta en Powernap är väl tanken med, men man vet aldrig va lilla Freja har tänkt ;)




Jobbig tystnad

2014-01-19  14:06:29  Allmänt  Personligt 
Läkarn kom, undersökte och gav sitt utlåtande. Jag visste redan under undersökningen att något var fel då han först var helt tyst sen kom ett mhmm efterföljt av ett oj! Domen blev operation, gärna på en gång men då jag hade ätit en macka precis innan så fick jag order om att fasta i sex timmar och komma tillbaka. Så kl 17.00 ska jag bara på plats för att duscha, få dropp och medicin innan operationen som är kl 18.00. Hade en hel del rester kvar efter förlossningen som måste ut annars blir jag bara sjukare :( 


Man ska inte ropa HEJ!

2014-01-19  12:09:33  Allmänt 
Då var jag här igen, på sjukan, i väntan på läkare. Behöver jag säga att jag är trött på skiten?! Matt, trött, slö, orkeslös, ledsen, känslomässigt kaos, ont och blöder mycket. Känner för stt säga till läkaren "Hej operera gärna ut alla mina kvinnliga delar ur min kropp eller lär dig att trolla!"


Lite ork

2014-01-18  16:10:29  Allmänt 

Har fått tillbaka lite energi nu, tro fan de när pencillinet är en stark sort och en hårdkur. Jag och stora tösen tog på oss kläderna och traskade ut i snön. Blev lite pulkaåk, snöänglar, gungning och tunnlar i snöhögarna. De va ren lycka i Auroras ögon, härligt! 


Töserna Ebbesson

2014-01-17  20:53:00  Aurora  Freja  Instagram  Personligt 
Mina älsklingar tidigare idag när dom hälsade på mig uppe på sjukhuset :)


Ååå va härligt!

2014-01-17  20:48:01  Allmänt 
Har varit hemma i drygt två timmar nu, så skönt att kunna gosa med mina älskade töser och min underbara man. Har matat lilla tösen och sitter just nu och myser med stora tösen framför TVn, fångarna på fortet är rätt spännande. Hon kniper med både fingrar och tår för att heja på det blåa laget. Nyss när ena killen klarade cellen så utbrast hon alltså han är så jävla bra! Även om jag inte är helt hundra i kroppen och Inte är superpigg så är de ändå helt underbart att vara hemma med familjen. Göra liiite nytta och kunna avlasta mannen med som varit en klippa dessa dagar. 


Hemska dagar ...

2014-01-17  14:39:50  Allmänt  Personligt 
Herrgud vilka jobbiga dagar de har varit, både fysiskt och psykiskt! Såret på bröstet började vara jag fick hög feber, både jag och 1177 trodde att de va mjölkstockning. Blev inte bättre och kände mig allt sämre, i onsdags kväll besökte jag läkaren som gav pencillin. Sänkan som ska ligga på under 10 låg på 118!!! Dagen efter skulle jag varit på amningsmottagningen men va alledes för dålig för att orka ta mig dit. Dom ringde upp lite senare för att prata om mina symtom och hur jag mådde och jag fick svaret av deras läkare att jag skulle åka in på en gång. Snacka om oro. Gråten kom, oron, ångesten, maktlösheten ... Väl uppe på förlossningen försökte dom ta prover men dom kunde inte sticka mig då ja va uttorkad till sist fick narkosläkaren komma och då satt den, villa proffs! Blev undersökning och när dom tryckte mig på magen skrek jag men ännu värre va de när dom skulle undersöka mig vaginalt, vilken smärta, trodde jag skulle dö. Bara skrek och grät. Fick reda på att jag hade en Livmodersinfektion och skulle bli inlagd med en hårdkur antibiotika i dropp. Legat här ett dygn nu och de har börjat vända. Ska få en kur till i droppet sen hem och fortsätta med tabletter i tio dagar. Läkaren sa att jag kommer vara trött och slö i några dagar men att ja inte ska känna mig dålig. Gör jag de skulle jag åka in direkt. Ska bli skönt att få komma hem till mina älsklingar, har ju inte kunnat ta hand om någon av dom på fyra dagar, känns hemskt! Men nu ska de nog ordna upp sig, jag ser iaf ljuset i tunneln :) 


HELVETE

2014-01-14  18:41:40  Allmänt  Personligt 
Natten till idag kom den, den hatade mjölkstockningen. Feber, frossa, ont i brösten och totalt orkeslös. Pratade med BVC och de va ok att ge lite ersättning upptill amningen, byta ut något mål. Kändes skönt och de jobbiga lättade lite. Skaffade även en pump så att jag har kunnat lätta på trycket i bröstet. Fick rådet att låta Freja amma så mycket hon ville, helst varannan timme och sen pumpa ut efter det, problemet är att Freja sover rätt mycket och är svårväckt, och när hon ligger vid bröstet somnar hon bara. Har blivit var tredje timme iaf och hon är nöjd med det men inte mina bröst! Allt jag känner nu är förtvivlan och ångest, det är bara jävligt jobbigt nu. Men man får härda ut och gilla läget, hade problem med amningen med Aurora med, då hade jag ingen näring i mjölken så hur mycket hon än åt så gick hon inte upp i vikt och var aldrig nöjd. Känner det hopplöst just nu ... Å till råga på allt är stora tösen också sjuk, feber och öroninflammation. Säger bara tack som fan för att mannen är hemma några dagar till


Förlossningen del 3

2014-01-13  14:18:33  Allmänt  Personligt 
Värkarna tilltar ännu mer efter vattenavgång. Jag ber om epodiral men barnmorskan föreslår spinal istället då den ger verkan på en gång men inte håller lika länge. Hon gör ett förberedande stick och klockan är nu 18.05 och jag blir undersökt igen, 8 cm öppen. Barnmorskan lämnar rummet för att gå och ringa narkosläkaren som ska sätta bedövningen. 18.15 skriker jag mer eller mindre åt Andreas att han måste ringa på klockan för bebisen kommer NU! In kommer barnmorskan - jag inser att bedövning inte hinns sättas, jag tittar henne i ögonen och säger " söv mig, söv mig, jag menar allvar söv mig ". Jag får som svar att " vi söver dig med lustgasen ". Lustgasen ökas, jag är inte helt hundraprocentigt med och i detta skedet är mannen världens klippa. Han håller mig i handen, klappar mig, hjälper mig med att få kontroll över lustgasen och han säger till mig precis vad jag ska göra. Hör att barnmorskan säger att jag måste krysta i nästa värk men jag hade knappt koll på värkarna så mannen sa precis när jag skulle krysta, när jag skulle andas osv. Efter 5 - 10 minuter krystande kommer världens finaste lilla Freja till världen!


Flawless

2014-01-12  20:19:00  Allmänt  Aurora  Freja 
 


Aj som fan!

2014-01-12  19:46:09  Allmänt 
Satte ner foten på mattan och kände hur de stack till, gjorde riktigt jävla ont! En glasbit satt fast fint där, minns fan inte när något gick sönder. Det gjorde så ont att tårarna kom och jag kunde inte plocka ut den själv! Tur min man var nära till hands och kunde plåstra om mig ;)


Förlossningen del 2

2014-01-12  14:42:34  Allmänt  Personligt 

Inne på förlossningen möter en underbar undersköterska upp oss och säger att det ser ut som att promenaden haft lite verkan. Mmm kan man säga. Jag går på toaletten och vankar sedan efter henne in i en förlossningssal. Har ont och jag blir kopplad till ett ctg igen, värkarna lite kraftigare och ja väljer att ställa mig upp, lutar över sängen, andas och känner att för varje värk som går så blir de kraftigare. Jag blir undersökt igen vid 16.30 och är då öppen 16.30, så ytterst lite hade hänt. Mamma väljer nu att åka hem och innan hon åker gissar hon på att bebisen tittar ut 20.15. Värkarna tilltar och jag ber om lustgasen, blir erbjuden om att duscha vilket jag gärna vill, barnmorskan förbereder lite och går sedan ut. Jag känner vid någon värk senare att jag kommer inte komma till någon dusch då de gör så ont. Ringer på klockan och ber om lustgas vilket jag också får. Värkarna gör lika ont men jag blir mer fokuserad på att andas och de underlättar mycket. Efter ett tag får jag vetekudde över svanken då den gör så ont, lägger mig sedan på sidan i sängen. Barnmorskan kommer in och ska undersöka mig igen, vattnet går mitt i allt och jag är nu öppen 5 cm. Nu är de på gång! 


Storasyster spex

2014-01-12  12:17:10  Allmänt  Aurora 

Aurora i sitt esse, när hon är som bäst. Toktjej och helt underbar. Skrattade så mycket åt sig själv och sa - visst är jag sketa rolig !


Någon slags vardag

2014-01-11  11:44:35  Allmänt  Personligt 
Vi går här hemma och lever i vår lilla bubbla och i allt detta lyckorus så försöker man hitta en form av vardag och de går väl sådär. Vadå plocka undan, vika tvätt, städa och planera?! Har nästan glömt hur man gör. Skämt å sido men idag har vi iaf kommit ikapp lite, får ta lite varje dag sen efter nästa vecka så kastas vi bokstavligt talat in i vardagen och verkligheten när mannen ska tillbaka och jobba så jag/vi ska njuta så mycket de bara går för fytusan vad skönt de är att gå hemma båda två, hade kunnat ha de såhär alltid men de går ju inte. Måste säga att min man imponerar stort på mig även med denna lilla bebis. Han byter nästan alla blöjor, hjälper mig på nätterna, stöttar när amningen inte riktigt vill funka han gör så oroligt mycket här hemma och det är jag så tacksam för :) 


Förlossningen del 1

2014-01-11  11:35:44  Allmänt  Personligt 
Då jag hade varit tungandad på nätterna och haft problem med att sova så kontaktade jag min barnmorska som hänvisade mig till förlossningen. Dom ville ha in mig på en koll på eftermiddagen för att kolla vad det va som kunde göra att jag var så tungandad. Precis innan jag ska gå och lämna lillan på dagis så går slemproppen, jag får skjuts av min tjejkompis till dagis för att lämna Aurora sen kommer min mamma och hämtar mig för att följa med kontrollen. Ringer Auroras farmor och ber henne hämta Aurora efter jobbet och jag har självklart meddelat mannen om att han får komma till sjukhuset efter jobbet då jag inte vet hur lång tid det tar. Vid 13-tiden går vi in på förlossningen och jag kopplas till ett ctg, har regelbundna värkar men inte alls starka, lite lätt mensvärk. Knappt öppen 1 cm. Så inte alls på gång! Får höra att läkaren är upptagen på operation och att vi kan ta en promenad / fika och komma tillbaka om runt en timme. Vi går ner och värkarna blir lite starkare och jag sitter och svär och flåsar lite. Vid 16 kommer mannen och vi går tillbaka upp till förlossningen för att göra ett Ultraljud ... Trodde vi! 


Idag är "barnvakten" vaken

2014-01-10  18:40:00  Allmänt 




Tröttfisar

2014-01-09  21:24:39  Allmänt  Personligt 

Tidigare ikväll när vi la Freja i sin spjälsäng så sa Aurora " jag är här inne och vaktar, jag säger till om hon börjar gråta ". Gissa vad vi hörde fem minuter efter det? Jo, storasyster som skulle vakta lillasyster snarkade så gott så och gör de fortfarande ;) 



Besvikelse

2014-01-09  20:05:14  Allmänt 
Då var de dags för Sveriges Mäsrerkock igen, tycker att det är väldigt roligt att titta på men det är inte alls likabra som tidigare. Saknar Morberg en hel del, programmet är verkligen inte detsamma utan honom men ja, det går ju att titta på ändå. Idag ska dom göra någon huvudrätt baserat på färs, i min hjärna finns de inte så mycket man kan göra mer än det vanliga typ biff, limpa typ ... Men det ska bli intressant att se vad dom hittar på :) 


Vi är så bortskämda!

2014-01-09  16:08:27  Allmänt  Aurora  Personligt 
Att livet kan vara såhär bra, känner mig så bortskämd. Har två fina flickor en underbar man och allt är bara så bra nu. Kom hem från BB igår och vi bara njuter av att ha fått en ny familje meddlem. Aurora är super stolt och hon håller kolla på lilla Freja, hon har hjälpt till att bada och hon ropar på oss när Freja gråter eller skriker. Kommer gå åt några dagar till att bara vara nu så kommer vara dåligt med uppdatering här men håll till godo ;)


Stoltast i världen

2014-01-08  13:08:40  Allmänt  Personligt 




Ååå du underbara

2014-01-07  22:23:27  Allmänt 
Finaste lilla Freja






Kaffe <3

2014-01-06  11:43:14  Allmänt  Personligt 
Min finfina vän Rebecca kom hem från sin lilla tripp till London igår. Vi var inte direkt sena på att bestämma kaffedejt. Hon kom hit imorse/förmiddags för att snacka lite skit, skönt att ha fina vänner som grannar. Satt här i våra mjukiskläder och pratade om bebis, förlossning och shopping. Lite avis på hennes inköp i London, vill också shoppa men det får vänta lite. Mest avis på hennes Victoria Secret saker men jag unnar henne det hehe ... Gissar på att det blir fler kaffedejter i veckan, jag har ju ändå inget bättre för mig och hon är ett helt underbart sällskap. 


Men tack för den!

2014-01-06  09:30:36  Allmänt 
Men hej din jävla förkyldning! Mannen har vart förkyld några dagar och jag har länge trott att jag skulle klara mig men igårkväll slog den till med besked. Allt på en gång, slö i kroppen, rinnande näsa och riv i halsen. Kan knappt svälja mitt eget saliv, Fyfan. Till råga på detta så är det tomt i kyl och frys, så handlas måste göras, som tur är så tar mannen det, finns inte på kartan för mig. Det räcker inte med att jag redan är på övertid utan nu ska man bli sjuk med!


Tidigare idag

2014-01-05  18:59:16  Allmänt  Aurora  Personligt 
Mitt lilla hjärtegull imorse, gick upp och kom raka vägen till mig för att gosa, underbart!





Vräkning!

2014-01-04  20:09:56  Allmänt 
Bäste bebis, 

Härmed varslar jag, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning. 

Vräkningen kommer äga rum snarast, dock senast inom 1 vecka. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum 140104 se bilaga 1, UL rapport). 

För att underlätta för alla berörda parter ber jag Dig att flytta ut självmant. 

Med vänlig hälsning 

Hyresvärden Mamma



Ut med julen!

2014-01-04  15:06:03  Allmänt 
En jäkla brist på sömn inatt ledde till att jag låg och slöade i sängen väldigt länge. Hörde hur mannen började röja undan julen, vanligtvis hade jag fått ångest och dåligt samvete över att jag inte hjälpte till men inte denna gången. Låg kvar, lyssnade på radio och blundade, riktigt skönt. När lunchen var klar gick jag upp Sen började även jag att plocka lite, skönt att bli av med alla julsaker innan bebis tittar ut, slippa ta det då. Det enda som är kvar är Auroras egna gran, den fick vi absolut inte ta bort så hon får ha den några dagar till. Mannen och Aurora är just nu iväg och handlar lite, mest lite gott lördagsgodis både till mig och Aurora, viktiga ting. Något annat som var viktigt var tydligen vilken affär man handlar i. Fick ett samtal från Aurora precis om att hon absolut inte kunde tänka sig att handla i Eldsbergas lila butik utan det skulle vara stan och city gross! Hon grät och var rätt upprörd men den bet inte på någon av oss, Eldsberga eller inget godis alls. Punkt slut! Helt onödigt att åka in till stan för de lilla vi skulle ha när man har en bra liten butik 5 minuter hemifrån. 


Färdigt!

2014-01-04  00:17:35  Allmänt  Personligt 
Tog ett lååååångt varmt bad tidigare ikväll, hjälpte väldigt mycket mot min onda rygg och onda höfter. Gjorde en kraftansträngning och rakade benen med, det var inte lätt. Efter badet smörjde mannen in mig med min kokosnöt lotion och sen kom kraftansträngning nummer två, måla tånaglarna. Så nu är jag färdig och känner mig fräschare än på länge så nu är jag redo - bebis du kan komma nu!

 




Perfa!

2014-01-03  20:43:04  Allmänt 



Då var de vardag igen

2014-01-02  19:56:47  Allmänt  Aurora  Personligt 
Då var mannens ledighet slut och han fick glatt gå till jobbet imorse. Har varit lite tomt här hemma idag och Aurora har sagt flera gånger att det är lyxigt att ha honom hemma. Vi har ändå lyckats få dagen att rulla på bra. Sovmorgon, fika med Mommo och morbror, spelat spel, haft fiskdamm och ja, mest myst och haft det bra. Sen har hon fjäskat till sig en dag på busfabriken med morbror när bebisen har kommit, det var nog det bästa under denna dagen. Sen ska hon och Mommo ut på shoppingrunda, välja present till bebisen och Aurora skulle få en storasyster present, hon har en del att se framemot nu. 


Vilket team!

2014-01-01  18:04:48  Allmänt  Aurora 
Har precis vaknat efter en liten Powernap, ljudet jag vaknade upp till var mysigt - Aurora och Andreas lagar mat ihop. Ett riktigt bra team i köket måste jag få säga, dom fördelar arbetet riktigt bra. Ikväll är de soppa på menyn, kommer sitta fint. Är så hungrig! 

Tidigare idag blev det lite städning och fix med tvätt sen kom fina vänner med barn på besök, alltid lika mysigt. Fikade lite och snackade en massa skit och barnen lekte hur fint som helst. Trots att det var väldigt lugnt så tar energin slut snabbt för min del, därav en fin liten Powernap.