Airport

2013-08-27  15:01:46  Aurora 

Aurora får lite lyxskjuts av moster :)



D-day

2013-08-27  07:33:39  Allmänt 

Jag hade planerat att sova så länge som möjligt idag, helst till klockan 9. Blev dock inte så då liten i magen bestämde sig för att ha en cirkusföreställning i magen. Har sovit lite dåligt och vid 6 gav jag upp helt och försökte inte ens sova längre. Mina två älsklingar sover fortfarande gott, gissar på att den minsta av dom kommer ge av ett stort leende när hon vaknar och kommer på att de är idag vi åker. Planen för dagen är packa ner det sista, åka inom Apoteket och sen till manna och pappa där gänget på 10 pers ska samlas för att äta lite brunch sen styr vi mot Göteborg - Landvetter ...



Rund & go

2013-08-27  06:15:12  Allmänt 

Magen i vecka 22 :)



En dag med mys

2013-08-26  10:33:02  Allmänt 

Denna dagen är vigd åt mys, inga planer alls. Allt är färdigpackat och förberett. Idag ska vi mysa genom att kolla film, ligga i soffan, måla naglarna och bara ha de så bra vi kan.



Lördags lunk

2013-08-24  11:28:23  Allmänt 

Mannen är ute och målar på altanen, lillan målar gipsfigurer och jag går här hemma och småplockar. En ganska lugn och behaglig lördag just nu. Den började dock inte lika behaglig, jag och Lillskruttan bråkade en del och jag har sååå dåligt samvete men de får jag alltid. Hoppas att lördagen lunkar på i denna lugna behagliga takt. Tror att de är mycket semester/rese - feber för Lillskruttan nu och att de är därför trotset eskalerar. Och mitt tålamod är kanske inte alltid de bästa nu under graviditeten men vi älskar varandra iaf hihi .. Nu ska vi mysa lite i soffan då hon ville Pausa i sitt målande :)



Brist på koffein

2013-08-23  13:49:44  Allmänt 

Jobbade kortpass imorse och nu har ka gått på semester. Jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem då jag har huvudvärk från helvetet. Ingen mjölk hemma vilket innebär inget kaffe, kan de vara boven tro? Ska försöka fjäska in mig hos fina grannen när hon slutar för jag misstänker att hon är hemma innan min man hinner hem från jobbet. Får hoppas att hon orkar med mig idag ;)



Färgbomb

2013-08-22  07:21:40  Tips 

Sist jag var hos frisören och färgade håret var strax efter midsommar, då blev de rött hår vilket jag brukar välja då jag är röd i mig själv. Nackdelen är att det bleks väldigt snabbt på sommaren men då blev jag rekommenderat att köpa en färgbomb vilket jag gjorde. Köpte på typ för att prova men de finns även på flaska som håller längre. Jag har använt färgbomben två gånger, senast igår. Jag valde då att blanda it med lite balsam för att köra inpackningsvarianten. Blev kalasbra, har blivit mer rött igen och fått mer glans. Tänkte köra en till "kur" innan semestern. Jag köpte min färgbomb på salong, tror att dom flesta salonger säljer. Finns i lite olika färger, jag kör 400 ( mandarin ) men måste säga att de blir såklart inte så oranget som krämen är... Blev chockad första gången jag använde den och trodde jag skulle få morotsfärgat hår.



Morsning

2013-08-22  07:04:46  Allmänt 

Har inte varit uppe såhär tidigt på länge, om man bortser från de få dagarna där jag har börjar kl 7. Var lite motigt att gå upp men målarna skulle dyka upp strax efter 7 så lika bra att hoppa upp och iaf slänga på sig lite kläder. Har asat mig ut till soffan, ska ta kraft till att göra lite kaffe hade jag tänkt sen väntar jag med frukosten till lillan vaknar så vi kan äta tillsammans :)



Full fokus

2013-08-20  14:22:37  Aurora 



20 Augusti

2013-08-20  14:20:11  Allmänt 

Har hunnit med en hel del denna Tisdagen. Jag har jobbat, fikat med en gammal jobbarkompis, tvättat, plockat undan och håller på att vädra bäddmadrasser och ska bädda rent, gäller att ta saker lite då och då annars blir jag helt slut. Nu ska jag dock ha Kaffepaus, Rebecka borde dyka upp snart hihi



Slippin' away

2013-08-19  00:05:19  Allmänt 

Bloggen halkar efter lite då och då, vet inte vad de beror på egentligen. Just nu är de mycket Semestertankar som snurrar i huvudet och ja, inte så kul att bara skriva om det. Hade förresten fina Rebecka på besök här idag, blev kaffe och en hel del prat. Hoppas på mycket tid med henne denna vecka för sen dröjer de typ 3 veckor innan vi kan ses igen. Men vi är väl värda semester båda två ;) Blir paraplydrinkar på olika håll men tur instagram finns haha ...
Ligger just nu och lyssnar på musik, samma som alltid känns de som, börjar tröttna och vill ha annat - kom gärna med tips!



Helgen är här!

2013-08-16  15:12:04  Allmänt 

Ååå helgen är här! Så jäkla härligt, är helt tömd på energi nu när semestern börjar närma sig. Kroppen börjar redan ställa in sig på semestermode. Har 6 arbetsdagar kvar varav 5 av passen är korta pass. Ska bli skönt. Min nya bikini har kommit, vi har börjat skriva packlista för Aurora och beställd lite pengar. Nu är de nära. Går och längtar och tänker på de hela tiden och därför känns de som att de går så sakta men jag kan ju inte låta bli. Nä, Powernap och drömma mig bort till värmen och semestern!



Magiskt

2013-08-13  21:15:43  Allmänt 

Tidigare ikväll när vi satt i soffan så sparkade bebisen en hel del och då sa jag till Aurora att lägga handen på min mage. Hon satt där en stund och tittade på mig och de kom ingen spark på en stund men sen helt plötsligt så kom där en. Aurora fick ögon stora som tefat och log från öra till öra. Jag började gråta och blev helt varm i kroppen. Den stunden, just det ögonblicket hade jag viljat fånga på film/bild för att kunna dela med mig. Fast jag kommer alltid att ha det i mitt minne, ett av de finaste ögonblicken jag sparar i minnesbanken <3



Hey, Sexy lady

2013-08-13  10:08:05  Allmänt 

Har börjat inviga min Stödstrumpor nu. Fick order om att ha dom när jag flyger, vilket vi ska göra om två veckor. Sen sa även läkaren att de är bra att ha dom annars med med tanke på mitt dåliga tryck och lite annat smått och gott. Har haft dom i några dagar nu men igår missade jag att ta på dom och det märktes på kvällen för då hade jag mer ont i benen än annars. Så idag var jag snabb med att slänga på mig dom och Gud va läckert det är ;)



Aurora "toker" Ebbesson

2013-08-13  10:00:15  Aurora 

Grisen vs Ugglan



Hela magen stormar

2013-08-12  20:36:30  Allmänt 

Det har varit en massa liv i magen idag, känt mer än vad jag brukar. Har även kunnat känna när jag haft handen på magen men bara lätta stötar då. Dröjer nog inte länge innan mina älskade hjärtan kommer kunna känna det :)



Guten morgen

2013-08-12  09:51:18  Allmänt 

Ny vecka men inga nya tag, fick få hem från jobbet igår då jag kräktes som en gris. Va helt slut igår och de håller i sig. Ligger fortfarande kvar i sängen, de gör även lilla hjärtat. Hon har vaknat lite då och då inatt så inte så konstigt. Hade tänkt gå upp nu, göra lite kaffe och få ner lite frukost. Gissar på att de blir min nya favorit - kardemumma skorpor. Hörs senare :)



Som utlovat .. Nästan

2013-08-08  23:37:04  Shopping 

Hittade inte alla sakerna som lillan köpt nytt till semestern men några grejor fann jag :) Det som saknas är en klänning med fjärilar och ett vitt linne med rosa hjärtan hihi



mamma de kommer pirras i magen!

2013-08-08  16:36:25  Allmänt  Semester 
Aurora längtar som en tok till Bulgarien men vem av oss här hemma gör inte det? Har ju inte haft semester på över ett år och nu börjar energin tryta så ska bli skönt med avkoppling och sakta men säkert börjar vi närma oss avgång. Aurora frågar väldigt mycket och är väldigt mycket, hon har ju flygit innan men då var hon strax över ett år så klart att hon inte minns det. Idag på morgonen satt vi och kollade på start och landningar med ett sånt plan vi ska åka och hon tjöt som fasen, massvis med glädjetjut och hon sa att det kommer nog kännas som en karusell och pirras mycket i magen. Lilla älskade barn du är så söt att det inte går att beskriva! På tal om resan på har hon även fått köpa en egen liten strandväska och lite nya plagg till semestern, inte för att de behövs men när vi var i stan sist med mormor så var Aurora så glad över resan och hennes leende får ju en att inte kunna säga nej ibland. Kan visa sakerna sen om jag lyckas hitta dom på hemsidan, annars får jag väl masa fram kameran och lägga manken till att få upp dom här ;)
 
 


P A U S

2013-08-04  15:29:58  Allmänt 

Ligger hemma i soffan och slökollar på dåliga repriser. Om en halvtimme är min rast slut och de är dags att gå tillbaka till jobbet för att göra de sista fyra timmarna av detta tolvtimmars pass. Imorgon är jag ledig och gissa om jag ska njuta ;)



iiiiiiiiih !!

2013-08-03  17:24:03  Allmänt 

Ååå de börjar verkligen närma sig nu, redan inne i Augusti. Trots att de känns så närma så känns de samtidigt långt bort. Men bara 15 arbetsdagar kvar men hej, vem räknar ;) Jag har en bra strategi för hur jag ska klara värmen borta i Bulgarien. Första alternativet; ligga vid poolkanten så att de alltid sköljer lite lätt vatten på mig. Andra; ligga på en luftmadrass så att de bara är att välta i. Finns ju andra alternativ med fast dessa två är mest lockande i dagsläget.



En lördagkväll

2013-08-03  17:19:17  Allmänt 

Varmaste dagen detta året ... Har spenderat den inomhus, inte ens vart lönt att gå ut. Klarar knappt av värmen vissa dagar. Blev mycket gjort inne istället, massa städ och det är alltid skönt när det är gjort. Ikväll kommer en vän till oss hit, är planerat grillning och spelkväll. Är Nintendo som ska spelas, nostalgi på hög nivå. Nu ska jag ta i h förbereda lite såser och sallad till ikväll och invänta min öl som mannen snart kommer med, fortfarande dille på de!